zondag 12 juli 2015

12 juli: amai, dat ging voorruit!

Vandaag en de andere afgelopen dagen kregen we enorm veel hulp. Wat ons natuurlijk goed doet, want zo gaat het voorruit in ons huis.

Het schone komt nog niet te voorschijn, maar we zien wel al een enorme vooruitgang en we kunnen al een beeld vormen van de toekomst. Zalig!

Het raam van de badkamer mocht het ook ondergaan. Op de foto lijkt het een fluitje van een cent, maar er was toch wat manskracht voor nodig.

Het sierraam tussen de living en de veranda maakte ook plaats voor een mooi, lichtvol gat. We bleven gelukkig gespaard van rondvliegend glas.


Kijk eens wat een licht!
De mama van Tom gaf zich volledig en zonder zucht deed ze het hele dag behang af. Tot ons grote geluk bracht ze ook een stoommachine voor ons mee, die ons heel wat moeite (en behang-tranen) bespaard. 
Deurtjes werden verzameld.
Iemand die een deur kan gebruiken?
Karel, de broer van Tom, liet zich volledig gaan en sloeg de keuken er uit. Weer een werkje dat we kunnen schrappen!
De mannen (Raf, Robin, Dennis en papa) lieten hun volledig los gaan op de bovenste zolderkamertjes, die uit kartonnen muren bestonden. De kamers verdwenen, er kwam een hele hoop nieuwe rommel te voorschijn en de mannen zagen er uit als zwarte pieten.

Tussen de rommel vonden we wel nog enkele 'zolderschatten', zoals een oud monopoly en ganzenspel, een briefje van twintig frank en een tomadorek (jeej...!).

Het hout, die in het begin van de week nog een hoopje was, groeide uit tot een heuse berg.

Merci voor jullie hulp allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Wauw Karen, het afbreken gaat al goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw komt helemaal goed, woonde je dichter kwam ik helpen echt waar!!

    BeantwoordenVerwijderen