maandag 14 november 2016

De eetplaats kreeg opnieuw een dak!

De mannen van de ruwbouw hebben onze toekomstige eetplaats (vroegere veranda) voorzien van een nieuw dak in houtskelet.
In ons nieuwe dak is wel nog een 'gat' voor de toekomstige lichtstraat. 
Naast de lichtstraat is een klein, gezellig plaatsje dat we kunnen voorzien van wat plantenpotten. Zo hebben we een fleurig zicht, als we 's morgens opstaan.
In de vroegere keuken werd een muur gemetst. Hierachter komt de toekomstige berging en ervoor de keuken. Het is fijn om nu de volledige ruimte te kunnen zien en al een idee te vormen van de grootte er van.
Hier een blik op de eetplaats (hier nog zonder dak).
Een zicht van de toekomstige keuken (rechts) en de eetplaats (links achter). Nu nog donker, maar als de ramen er in zitten en alles geplakt is, zal er (hopelijk) veel licht binnenkomen.

Om de oude keukenmuur weg te halen, kwam er een balk in de plaats. Het plafond van de keuken komt dus ook iets lager dan de rest.

Een zichtje in de tuin, die vol afval ligt en steeds modderiger wordt. (Vaarwel mooi aangeplant gras...)
Tenslotte nog een foto van de toekomstige berging (die op foto echt mini lijkt).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen